Conrectorul potrivit pentru nuanta tenului

Acest produs este necesar pentru a ascunde sau acoperi imperfecțiunile pielii de pe față. În general, acestea funcționează prin adăugarea de culoare pe piele pentru a crea un ten uniform. Corectorii conțin și alte ingrediente în afară de pigment care ajută la acoperirea defectelor. Are o consistență mai groasă decât fondul de ten.  Fondul de ten te poate duce la jumătatea drumului, dar imperfecțiunile vizibile au nevoie de ceva mai mult. Dacă încerci să folosești un fond de ten pe post de corector, vei folosi mult mai mult decât dacă ai folosi doar o cantitate mică de corector. Corectorul vă poate schimba culoarea pielii și vă poate evidenția trăsăturile feței. Atunci când este pus după fondul de ten, poate face mai bine.

concealer lichid

    Fondul de ten te poate duce la jumătatea drumului, dar imperfecțiunile vizibile au nevoie de ceva mai mult. Dacă încerci să folosești un fond de ten pe post de corector, vei folosi mult mai mult decât dacă ai folosi doar o cantitate mică de corector

Corectorul vine în mai multe formulări diferite. Există corectoare lichide, cremă și stick. Cel mai versatil este corectorul lichid, deoarece este ușor de folosit pe mai multe zone ale feței. Corectorul lichid este ușor de aplicat și este, de asemenea, construibil. Funcționează pentru majoritatea tipurilor de piele. Vă poate schimba culoarea pielii și vă poate evidenția trăsăturile feței. Atunci când este pus după fondul de ten, poate face ca pielea să arate și mai uniformă și mai netedă.

Cum alegi un corector care să funcționeze pentru tine?

Întotdeauna este bine să începi prin a-ți identifica tipul de piele și să te concentrezi pe ce imperfecțiuni ai pe care vrei să le ascunzi.   Dacă vrei să-ți evidențiezi fața, încearcă un corector care este cu o nuanță sau două mai deschis decât culoarea naturală a pielii tale. Atunci când îl folosești în centrul feței, cum ar fi sub ochi și pe zona T, are un efect de iluminare. Încearcă să nu folosești o nuanță deschisă pe toată fața, totuși. Dacă acoperiți acneea, urmăriți un corector care să se estompeze perfect cu fondul de ten. Dacă folosiți aceeași nuanță pe care o folosiți pentru a vă lumina fața pe o imperfecțiune, s-ar putea să ajungeți să o evidențiați în loc să o ascundeți.

concealer ten

Aplicarea corectorului pas cu pas

Dacă vrei să creezi un finisaj impecabil, ar trebui să încerci să urmezi acești câțiva pași simpli.

  1. Pregătește-ți pielea

Pregătirea pielii pentru machiaj va ajuta foarte mult. Este întotdeauna cel mai bine să începi cu o față curată și proaspătă. După ce îți cureți pielea, aplică o cremă hidratantă, pentru ca aceasta să rămână hidratată.  Poți să te oprești la crema hidratantă, dar, dacă simți că vrei să mergi mai departe, poți aplica și un primer pentru fond de ten, pentru a ajuta aspectul pielii tale și pentru a te asigura că machiajul tău rezistă toată ziua, indiferent de vreme.

 

  1. Aplică fondul de ten

Fondul de ten vă va oferi mai întâi un ton uniform al pielii și o bază excelentă pe care să vă bazați. Dacă aplicați mai întâi corectorul, ați putea ajunge să îl îndepărtați pe măsură ce treceți peste el cu fondul de ten.

aplicare zona ochilor

  1. Așezați corectorul acolo unde aveți nevoie de o acoperire suplimentară

Odată ce ai pus fondul de ten, ar trebui să fie evident unde ai nevoie de o acoperire suplimentară.  Întindeți corectorul în fondul de ten cu un burete de machiaj ușor umed. Dacă nu ai un burete de machiaj, poți folosi degetul inelar.

  1. Fixează corectorul și machiajul feței

După ce ai terminat de aplicat machiajul lichid al feței, folosește o pudră de fixare. O pudră de fixare te va ajuta să îți menții corectorul fixat la locul lui toată ziua. După ce ați terminat cu machiajul, puteți utiliza și un spray de fixare pentru a vă ajuta să vă faceți look-ul să reziste toată ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.